LINKÖPINGS NEXT TOP CHEF (?)
Sitter just nu och krubbar lunch. Har storkokat korvstroganoff och det blev en lunch och fyra (!) matlådor. Och då har jag 40% a v falukorven kvar i kylen! Ljuva studentliv :) Jag lyckades till min stora förvåning koka perfekt ris vilket väger upp för den mindre perfekta stroganoffen. Inte nog med att jag inte har worcestersås så jag har slängt i både det ena och det andra (grönsaksfond, soja, cayennepeppar) men jag lyckades dessutom bränna vid den. Flera korvbitar är svarta, det är ett centimetertjockt lager av svart bränd stroganoff i botten på kastrullen och maten smakar eldsvåda i munnen, rökigt och (tack vare pepparn) brännande. Men men även jag ska väl kunna lära mig till slut... :P
Kommentarer
Postat av: Mamma
Övning ger färdighet gumman... Koka perfekt ris är inte det lättaste så det är väl en bra början??
Kram!
Postat av: pappa
Med tanke på att vi alla vet vem som lagar världens bästa Stroganoff kanske du och jag ska ta en avstämning per telefon? ;-)
kram, chef-pappa
Trackback